BLOG
İngiliz Yatılı Liseleri Semineri
30 Kasım 2019
İngiliz Yatılı Liseleri Semineri

BBSW (British Boarding School Workshop) etkinlik 7-9 Kasım tarihlerinde Londra Radisson Blu Edwardian Heathrow Hotel’de gerçekleştirildi. Perşembe günü sunumlar daha önce BBSW’ye gitmemiş olanların buluşma fırsatı ile başladı. Diğer delegeler ve BBSW ekibi ile tanışmak ve makanı tanımak için harika bir fırsat oldu. Gece, sektörde gözlenen son 12 aydaki en son Brexit güncellemeleri ve göç eğilimleri ile konuştuğu Fragomen Worldwide Compliance Müdürü Naomi Goldshtein tarafından yapılan bir sunum ile başladı. Daha sonra devam eden sunumlar; Yenilik ve Sosyal Medya, Dijital Eğitim, Uluslararası Öğrencilere İngiltere Yatılı Okulunda hayata harika bir başlangıç nasıl getirilir ve son olarak Tasarım, Teknoloji ve Mühendislik konularına devam edildi. 

 

Etkinlik’te, kaliteli eğitim kurumlarını İngilitere’deki yatılı okulların temsilcileri ile bir araya getiriyor. Üç günlük etkinlikte toplam 106 katılımcı okul, sponsor ve katılımcı vardı. Tüm ajanlara ve okullara soru ve fırsatlarını birbirleriyle paylaşabilmek için yirmi dakika verildi. Yirmi dakikalık önceden rezervasyon yapılmış randevular, okul temsilcilerinin ajanlarla yüz yüze görüşmelerini sağladı.  

 

İki gün boyunca etkinlikte, önceden rezervasyon yaptırdığım 32 okulla konuşabildim, ve sadece email yoluyla konuştuğum birkaç okul ile yüz yüze tanışma fırsatım oldu. Her okulun kurallarını, prosedürlerini, yaz programlarını ve her okulun neler sunabileceği ile ilgili bilgiler topladım. İki günlük etkinlik sona erdikten sonra üç günlük turumuza beş farklı okulu gezmeye başladık.

Etiketler:
https://www.lmkconsulting.org/ogrenci-yerlestirmeleri/ilk-ogretim-ve-lise-yerlestirmeleri